Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kétféle túróval töltött gomba

Kétféle túróval töltött gomba
Kétféle túróval töltött gomba
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon egy kiló "fölösleges" gomba...   :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombákat megmossuk, szárukat kivesszük és apróra vágjuk.
  2. A kétféle túrót villával összetörjük, belekeverjük a 2 tojást, sózzuk és borsozzuk.
  3. Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a gombát. Ha a leve elfőtt, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. 1-2 percig még sütjük majd, hozzáadjuk az összevágott petrezselymet is, végül összekeverjük a túróval.
  4. Egy nagy tepsire sütőpapírt teszünk, és erre tesszük a megtöltött gomba fejeket.
  5. Készre sütjük.

  • sütési hőfok: 150°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 7 646
elküldve: 1
receptkönyvben: 100
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsirai Éva

Mióta szakács: 2010.03.05.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: töltött zöldség
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

juhtúróval és tehéntúróval töltött gomba, túróval töltött gombafejek

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

343
gomba 1 kg
vöröshagyma 1 nagy fej
tehéntúró 250 g
juhtúró 125 g
olívaolaj 3 ek
fokhagyma 5 gerezd
petrezselyem 0.25 csokor
tojás 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint