Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kesudiós-málnás majdnem nyers torta

Kesudiós-málnás majdnem nyers torta
Kesudiós-málnás majdnem nyers torta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy szuper egészséges recept.

hozzávalók / 4 adag

Alsó réteg

Fehér krém

Felső réteg

Szólj hozzá!

elkészítés

Alsó réteg

  1. Áztassuk be 1 órával előtte a kesudiót kétszer annyi vízbe.
  2. Darálógépben fém darálóval keverjük össze az alsó réteg összetevőit.
  3. Egy 20 cm átmérőjű tortatálban egyengessük el ezt a réteget.

Fehér krém

  1. A második réteghez szintén mixerben keverjünk össze mindent, és kenjünk rá az alsó rétegre.

Felső réteg

  1. Kézi mixerrel pürésítsük a legfelső réteg összetevőt, és kenjünk rá a második rétegre.
  2. Tegyük hűtőbe 1 órára majd fogyasztható. Tároljuk is a hűtőben.
  3. Ha nem szeretnénk ilyen lapos tortát, mint az enyém, akkor vagy még kisebb tortaformát válasszunk, vagy duplázzuk meg a hozzávalók mennyiségét.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 374
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: torta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

málnatorta, reform torta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

337
ízesített gabonapehely 6 ek
datolya 8 db
mandulatej 30 ml
cukrozatlan kakaópor 1 ek
kesudió 15 dkg
méz 2 ek
vanília kivonat 2 ek
mandulatej 30 ml
málna 10 dkg
chiamag 1 ek