Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kenőmájas krém

Kenőmájas krém
Kenőmájas krém
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a finom kencét akkor érdemes készíteni, amikor megunjuk a kenőmájast, ill. a maradékot már senki nem kívánja, de mi annyira szeretjük, hogy külön ezért veszek kenőmájast vagy májkrémet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk nagyon apróra a hagymát, vágjuk fel a tojást, tegyük hozzá a többi hozzávalót, és egy villa segítségével keverjük tetszőleges állagúra (mi rusztikusan szeretjük).
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 2 626
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
72 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tojásos kenőmájas

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

347
kenőmájas 15 dkg
vaj 10 dkg
főtt tojás 2 db
mustár 1 ek
vöröshagyma 1 kis fej
0 ízlés szerint