Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Keleties csirkemáj aszalt szilvával

Keleties csirkemáj aszalt szilvával
Keleties csirkemáj aszalt szilvával
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Volt itthon aszalt szilva, kezdeni akartam vele valamit, hát ez lett belőle!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Curry-s rizst csináltam hozzá, a maradékot tésztával ettük, úgy is jó volt!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fűszerekkel kevés olajon megpirítjuk a májat.
  2. Felöntjük a főzőtejszínnel, és felezett darabokban hozzáadjuk az aszalt szilvát.
  3. Egy kicsit összeforraljuk, és kész!
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 633
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Petter

Mióta szakács: 2012.08.16.
14 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: indiai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

aszalt szilvás csirkemáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

481
csirkemáj 500 g
főzőtejszín 500 ml
aszalt szilva 25 dkg
gyömbérpor 1 ek
curry por 1 teáskanál
chilipehely 1 kávéskanál
2 csipet
bors 0 ízlés szerint
fokhagymapor 1 kk
napraforgó olaj 1 ek