Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás máj sütőben

Hagymás máj sütőben
Hagymás máj sütőben
45 perc / előkészület: 5 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a csirkemájat, de ritkán csináltam eddig, mert elég sokszor kicsapott a serpenyőből, és rengeteg időmbe telt, mire kitakarítottam utána  a konyhát, így megpróbálkoztam a sokkal egyszerűbb megoldással, ami nagyon bevált.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajozzunk ki egy tepsit, rakjuk bele a karikára vágott hagymát, rakosgassuk rá a csirkemájat, szórjuk meg majorannával és borssal. Takarjuk be alufóliába.
  2. Tegyük előmelegített sütőbe, kb. 200 fokon 30 percig sütjük. Leszedjük az alufóliát, kb. 5 percig míg így sütjük, hogy picit piruljon (ne hagyjuk bent után sokáig, mert hamar kiszárad a máj). Sózzuk, és tálalhatjuk is.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 25 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 28 692
elküldve: 3
receptkönyvben: 139
elkészítve: 22/22
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikszi

Mióta szakács: 2013.02.02.
11 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemáj tepsiben, csirkemáj hagymásan, tepsis-hagymás csirkemáj

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

165
csirkemáj 0.5 kg
majoranna 2 kk
lila hagyma 1 nagy db
bors 0 ízlés szerint