Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Karácsonyi tuti siker halászlé

Karácsonyi tuti siker halászlé
Karácsonyi tuti siker halászlé
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A jó halászlé titka a friss hal, a kiváló minőségű magyar fűszerpaprika és egy jó recept!
Ez a mi kedvenc szegedi verziónk, harcsával.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy lábasba öntjük a süllő/fogasdarabokat, a harcsafejeket és a pontyfarkakat. A vöröshagymát és fokhagymát felaprítjuk, és a lábasba szórjuk, majd felöntjük 2 liter vízzel.
  2. Sózzuk-borsozzuk, felforraljuk, majd megszórjuk a fűszerpaprikákkal.
  3. Nagy lángon 25 percig főzzük.
  4. A harcsafiléket sózzuk, majd félretesszük.
  5. Ha letelt a főzési idő, egy szűrőn átpasszírozzuk a leves tartalmát, majd újból felforraljuk, és a harcsafilékkel további 8-10 percig főzzük.
  6. Forrón tálaljuk, friss kenyérrel és hegyes erős paprikával.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 521
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Rubin Paprika

Mióta szakács: 2018.11.30.
10 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: közepes
kategória: levesek
szezon: tél
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

halászlé harcsából

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

645
süllő/ fogas 70 dkg
törpeharcsa 70 dkg
ponty 70 dkg
vöröshagyma 50 dkg
fokhagyma 4 gerezd
víz 2 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 ek
csípős fűszerpaprika 1 ek
törpeharcsa 50 dkg