Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kapros palócleves

Kapros palócleves
Kapros palócleves
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Most nem citrommal, hanem kaporral készítettem el. Így is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. Megszórjuk pirospaprikával, és rátesszük a felkockázott húst. Sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Amikor félig megpuhult a hús, hozzáadjuk a feldarabolt zöldbabot és a felkockázott burgonyát, és felöntjük vízzel.
  3. Amikor minden megfőtt, a tejfölt kikeverjük a liszttel, és behabarjuk vele a levest.
  4. Összeaprított kaporral megszórjuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 32 497
elküldve: 2
receptkönyvben: 203
elkészítve: 11/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

palócleves kaporral, burgonyás-zöldbabos egytálétel sertéshússal, paprikás-kapros zöldbableves sertéshússal

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

398
sertéscomb 50 dkg
zöldbab 25 dkg
burgonya 25 dkg
tejföl 2 dl
finomliszt 2 csapott ek
2 tk
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 3 db
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
kapor 2 szál