r
Nosalty Logó

Joghurtos süti gyümölccsel

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Wagensommer Alexandra
Joghurtos süti gyümölccsel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Süti (bögre=2.5 dl)

Összesen 502 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Süti (bögre=2.5 dl)

Összesen 3014 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 10% Zsír

Süti (bögre=2.5 dl)

Összesen 253 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    218.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    83.6 g
  • Cukor
    42 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    125 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    123 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 502 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    40.5 g

Zsír

  • Összesen
    92.2 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1311.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    374 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    586 mg
  • Nátrium
    134 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    501.6 g
  • Cukor
    252 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    271.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    752 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    739 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 3014 kcal
  • 5% Fehérje
  • 56% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 30% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    110.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    11 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 253 kcal

Hozzávalók

Süti (bögre=2.5 dl)

Elkészítés

Süti (bögre=2.5 dl)

  1. A puha vajat habosítsuk fel, majd adjuk hozzá a cukrot, a vaníliát és a joghurtot. Egy másik edényben mixeljük a lisztet, a sót és a sütőport, majd forgassuk a vajas keverékhez. Ha szükséges, a gyümölcsöt vágjuk kisebb darabokra, és forgassuk meg kevés lisztben, hogy ne süllyedjen a tészta aljára.
  2. A gyümölcs itt cseresznye volt, amit rumaromába áztassunk és kevés porcukrot szórjunk rá, és hagyuk állni, kb. 15 perc. Előmelegített sütőben süssük meg 180 fokon 20-25 perc alatt. Ha sütés közben nagyon pirulna a teteje, takarjuk le fóliával. Tűpróbával ellenőrizzük, azaz szúrjunk a sütibe egy tűt, és, ha nem ragad rá massza, elkészült.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 59
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5007
  • Feltöltés dátuma: 2023. január 13.

Ajánló

+ cseresznyét raktam bele ( ehhez áztatás ízlés szerint , porcukor és rum aroma)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Joghurtos süti gyümölccsel
Wagensommer Alexandra 91 recept

Ebből 24 szelet készül.

Hozzávalók

Süti (bögre=2.5 dl)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!