Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Barackos-vaníliakrémes szelet

Barackos-vaníliakrémes szelet
Barackos-vaníliakrémes szelet
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újsában találtam a receptet. Nálunk kapható olyan, hogy vaníliás krémpor, vízzel, vagy némelyiket tejjel kell kikeverni, és habos-kréme. Szerintem az Aranka krémpor olyasmi lehet, ahogy utánanéztem az interneten, de bizonyára van sok más hasonló.

hozzávalók / 5 adag

A tésztához

A tetejére

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzákeverjük a lisztet és olajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe öntjük.
  2. 200 fokon kb 20-25 percet sütjük.
  3. A vaníliás krémport habosra keverjük a vízzel, a fehércsokit megolvasztjuk a margarinnal.
  4. A kihűlt piskótát meglocsoljuk a narancslével, majd lekenjük az olvasztott csokival, és kirakjuk félbevágott barackokkal, végül rákenjük a krémet.
  5. Tegyük hidegre legalább 2-3 órára.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 268
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
konyha: szerb
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 5 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

őszibarackos-pudingos szelet, vaníliakrémes szelet barackosan, barackos-vaníliakrémes sütemény

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

563
tojás 5 db
cukor 4 ek
vaníliás cukor 1 ek
finomliszt 6 evőkanál
vaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál
vaníliás pudingpor 130 g
víz 2 dl
narancslé 1 fél narancsból nyert
fehér csokoládé 10 dkg
margarin 5 dkg
őszibarack 1 kg