Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsvéti fogyis sali

Húsvéti fogyis sali
Húsvéti fogyis sali
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű és a húsvéti maradékok felhasználására tökéletes. Az ünnepi lakmározások után kifejezetten jól esik.

hozzávalók / 2 adag

Saláta

Öntet

ajánlat

Pita kenyérrel, krutonokkal, lapos kenyérrel is fogyasztható.

Szólj hozzá!

elkészítés

Saláta

  1. A salátaleveleket megmossuk, lerázzuk, falatnyi darabokra vágjuk.
  2. A spenótlevelekkel is hasonlóképpen járunk el. Összekeverjük a kettőt, és két tányéron elosztjuk.
  3. A sonkát felkockázzuk, a salátára szórjuk.
  4. A főtt tojások héját lefejtjük, felkockázzuk, és a sonkára rendezzük.

Öntet

  1. Az olívaolajat, almaecetet és tormát összekeverjük, a salátákon elosztjuk.
  2. Azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 007
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: húsvét
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból, maradék tojásból
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sonkás-tojásos saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

292
salátalevél 10 dkg
spenót 10 dkg
főtt sonka 15 dkg
főtt tojás 2 db
olívaolaj 2 ek
almaecet 2 ek
ecetes torma 1 teáskanál