Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hússaláta almával

Hússaláta almával
Hússaláta almával
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, egyszerű, könnyű ételt szerettem volna készíteni. No és a maradék húst újrahasznosítani.:) Megmaradt kacsából készítettem el, ami már nem igazán akart elfogyni a karácsonyi menüből.:) Így újjá varázsoltam.:D

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A maradék sült húst felvágjuk.
  2. Felszeleteljük az almát, lilahagymát, felvágjuk a snidlinget.
  3. Hozzáadjuk a húshoz (és az egyéb tetszőleges gyümölcsöt) a karikára vágott lilahagymát, apróra vágott snidlinget.
  4. Az ecetet összekeverjük a mustárral, sózzuk, borsozzuk, és felengedjük 4-5 evőkanál vízzel.
  5. Tányérra saláta leveleket teszünk, ráhalmozunk a húsos gyümölcsös salátát, majd meglocsoljuk az öntettel, és fél órára a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek
  6. Pirítóssal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 201
elküldve: 2
receptkönyvben: 141
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

TraRita

Mióta szakács: 2011.04.19.
118 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

almás saláta sült hússal, sült húsos almasaláta, ecetes hússaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

384
sertéshús 40 dkg
alma 3 db
lila hagyma 2 kis fej
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ecet 1 ek
mustár 1 ek
snidling 0 ízlés szerint
fejessaláta 0.25 db
kenyér 4 szelet