Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hideg mentás-kókuszos görögdinnyeleves

Hideg mentás-kókuszos görögdinnyeleves
Hideg mentás-kókuszos görögdinnyeleves
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom görögdinnyét sikerült vennem, így készült belőle ez a hideg leves is. Lehűtve isteni finom, és a tűzhelyet sem kell hozzá használni.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Ha elég édes a dinnye, a méz vagy az agavé szirup elhagyható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A görögdinnye héját és magját eltávolítjuk, majd nagyobb kockákra vagdossuk.
  2. A többi hozzávalóval együtt összemixereljük krémesre.
  3. Néhány órára a hűtőbe rakjuk, és lehűtjük.
  4. Tálaláskor dinnyeszeletekkel és mentával díszítsük. Jó étvágyat!
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 678
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
kategória: levesek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: leves
babakonyha: baba 18-24 hónap

egyéb elnevezések

hideg leves, hideg krémleves, nyári görögdinnye leves, kókuszos leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

300
görögdinnye 40 dkg
kókusztej 2 dl
görög joghurt 3 ek
vanília kivonat 1 kávéskanál
menta 3 db
citromhéj 0.5 citromból nyert
citromlé 0.5 citromból nyert
méz 1 ek