Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halsalátás melegszendvics

Halsalátás melegszendvics
Halsalátás melegszendvics
11 perc / előkészület: 10 perc sütés: 1 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Erről a melegszendvicsről már annyit hallottam, kifúrta az oldalam a kíváncsiság. A szendvics boltban(!), amit készítettek valakinek, aki előttem állt sorban, nekem nem volt szimpatikus. Ez a változat több receptből összeválogatott alapanyagokból készült. Paradicsom szezon idején, a mustárt hagyjuk ki, és a sajt alá rakjunk egy szelet paradicsomot.

hozzávalók / 4 adag

A salátához

A szendvicshez ízlés szerint

ajánlat

Ha pirítós kenyeret használunk, fokhagymával is bedörzsölhetjük, akkor a mustárt ne kenjük rá. 

Én csípős sajtot használtam, úgy még pikánsabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salátához a citromlevet keverjük el a sóval, borssal, majonézzel. Adjuk hozzá a leszűrt halat, hagymát, paprikát, kapribogyót, petrezselymet, és forgassuk össze. Ez így azonnal fogyasztható.
  2. Ha melegszendvicset készítünk belőle, szikkadt kenyeret használjunk, ha nincs, pirítsuk meg. Kenjük meg mustárral, halmozzunk rá a salátából, fedjük be egy szelet sajttal. Mikróban olvasszuk rá a sajtot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 869
elküldve: 10
receptkönyvben: 374
elkészítve: 7/15
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalsaláta melegen, melegszendvics tonhallal, tonhalas szendvics mikróban

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

csikipi
Csiki Piroska / csikipi Sun, 2012-12-09 19:47

Szia Witch!. Be jó, hogy feltetted, hasonlót én is szoktam készíteni, de mindig hidegen ettük. Biztosan nagyon finom, így is el fogom készíteni. Köszi. Piroska

witch
witch / witch Sun, 2012-12-09 20:30

Kedves Piroska!
Nagyon szivesen! Igen, most mikor mar hideg van, jobban
esik a melegszendvics. Foleg, hogy halas is, ugy nekem
meg jobban csuszik.
udv:witch

400
tonhalkonzerv 40 dkg
lila hagyma 1 kis fej
kápia paprika 1 db
majonéz 2 ek
kapribogyó 2 ek
petrezselyem 2 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kenyér 2 szelet
mustár 1 ek
sajt 10 dkg