r
Nosalty Logó

Hagymás-sajtos csirkemell

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Hagymás-sajtos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 680 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2716 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 167 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    59.5 g

Zsír

  • Összesen
    44 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    252 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1664.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    426 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    684 mg
  • Nátrium
    410 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    269 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    265 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 680 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    238 g

Zsír

  • Összesen
    176 g
  • Telített zsírsav
    74 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    1007 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6657.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    1706 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    331 mg
  • Foszfor
    2734 mg
  • Nátrium
    1641 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.6 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1128.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1075 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    21 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    78 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    173 micro
  • Kolin:
    762 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1061 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    33 micro
Összesen 2716 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.7 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    410.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    69.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    47 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 167 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Csirkemellet felszeleteljük, ha szükséges klopfoljuk. A cikkekre szeletelt hagymát olajon megdinszteljük. A hús mindkét oldalát olajon lepirítjuk.
  2. Olajjal kikent tepsibe fektetjük a csirkemellet, ízlés szerint sózzuk-borsozzuk. Rátesszük a hagymát. Ráöntjük a mustárral elkevert tejfölt.
  3. Rászórjuk a reszelt sajtot. Tetejét lefedjük alufóliával 180 fokon 35 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még kb. 10 percig.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 109
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 36
  • Össznézettség: 2290
  • Feltöltés dátuma: 2022. január 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hagymás-sajtos csirkemell
Salamon Csilla 1202 recept

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek