Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hagymás karajszeletek rizi-bizivel

Hagymás karajszeletek rizi-bizivel
Hagymás karajszeletek rizi-bizivel
45 perc / előkészület: 20 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom imádja a disznóhúst, én nem annyira. Ha ő megy vásárolni, mindig egyféle disznóhúst vesz, karajt. Talán mert azt ismeri:-)) A rántott húst és egyéb töltött húsokat már eléggé unom, ezért jutott eszembe ez a finomság. Még én is ettem belőle...nem is keveset :-)))

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Alapanyagot tekintve nem kell hozzá semmi különös, csak a karajszeletek, hagyma mindig van otthon...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Mindkét oldalukat lisztbe mártjuk.
  3. Kevés forró olajban hirtelen kisütjük (nem kell sokáig 1-2 perc/ oldal).
  4. Egy másik edényben a karikákra vágott hagymát és a paprikát enyhén megpirítjuk, majd egy picit pároljuk.
  5. Sózzuk, borsozzuk.
  6. Felöntjük egy nagyon pici vízzel, éppen, hogy ellepje, majd pirospaprikát szórunk bele.
  7. A húsokat, amint kisültek, áttesszük a hagymás-paprikás lébe.
  8. Egy nagyon rövid ideig forraljuk, csak éppen hogy összerottyanjon.
  9. Rizi-bizivel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 27 196
elküldve: 6
receptkönyvben: 188
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Dorci

Mióta szakács: 2010.06.17.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
diéta: tejmentes, tojásmentes
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

hagymás-paprikás sertésszelet

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

371
sertés rövidkaraj 60 dkg
vöröshagyma 3 közepes fej
zöldpaprika 1 db
napraforgó olaj 1 dl
finomliszt 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint