Nosalty Logó

Habos emeletes szelet sütés nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Habos emeletes szelet sütés nélkül
adag
Előkészítés
perc
süti sütés nélkül
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Az alaphoz

A túrókrémhez

A pudingkrémhez

A tetejére

A díszítéshez

Összesen 1577 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Az alaphoz

A túrókrémhez

A pudingkrémhez

A tetejére

A díszítéshez

Összesen 6301 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Az alaphoz

A túrókrémhez

A pudingkrémhez

A tetejére

A díszítéshez

Összesen 272 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Cink
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.5 g

Zsír

  • Összesen
    67.7 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1748.5 g
  • Cink
    325 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    313 mg
  • Vas
    251 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    315 mg
  • Nátrium
    497 mg
  • Réz
    13 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    198.5 g
  • Cukor
    90 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    151.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    415 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    31 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    150 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    408 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    93 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 1577 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Cink
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    149.8 g

Zsír

  • Összesen
    270.9 g
  • Telített zsírsav
    162 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    57 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    605 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6993.9 g
  • Cink
    1301 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    1252 mg
  • Vas
    1003 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    1258 mg
  • Nátrium
    1989 mg
  • Réz
    50 mg
  • Mangán
    40 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    793.9 g
  • Cukor
    360 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    604.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1661 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    81 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    125 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    78 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1630 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    373 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 6301 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Cink
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.6 g
  • Cink
    56 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    43 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    26 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 272 Kcal
  • Legnézettebb receptje

Hozzávalók

Az alaphoz

A túrókrémhez

A pudingkrémhez

A tetejére

A díszítéshez

Elkészítés

Az alaphoz

  1. A kekszet összegyúrjuk a vajjal, porcukorral és kb. 1,5 dl tejjel. A kész tésztát egy kb. 21*31 cm-es tepsi aljára nyomkodjuk.
  2. Az áttört tehéntúrót elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A tejszínből kemény habot verünk, majd óvatosan a túrós masszához adjuk, és a kekszes alapra simítjuk.
  3. Erre kerül a vaníliás puding, melyhez a pudingport felverjük a tejjel, és vaníliás cukorral ízesítjük.
  4. Végül az egészet felvert tejszínhabbal vonjuk be, csokoládéreszeléket szórunk rá.
  5. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük, és vizes késsel tetszés szerinti formára szeleteljük.
  • Tepsi mérete: 21x31
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 19
  • 7 napos nézettség: 146
  • Össznézettség: 169086
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 13.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ezt a sütés nélküli sütit a nagyfiam születésnapjára készítettem, ezzel kínálta meg az úszós társait. Nagy sikere volt a sütinek, nagyon hamar elkapkodták! A süti készítéséről itt láthattok fázisfotókat.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

sziasztok valaki megtudná mondani menyi habtejszín és habfixáló kell hozzá?köszönöm:-D

Törölt felhasználó

1 dl a túrókrémhez és 2,5 dl a tetejére, habfixáló pedig 1 csomag. A receptben benne van:-) Üdv: Ani

violetta-konyhája

Kedves Anitta. Csak azt szeretnem tudni hogy a keksz alap össze áll-e csak a tej és a vaj-tol?Amikor szeletelem nem fog össze törni?Hamarosan elkészitem.Üdv,Violetta

Törölt felhasználó

Üdv: Anita

Törölt felhasználó

Kedves Violetta! Össze fog állni az alap, szépen lehet majd szeletelni! A story részben található link a blogomra vezet, ahol a készítés fázisfotóit is meg tudod tekinteni. Jó munkát kívánok hozzá! Üdv: Anita

csavardi

Nem próbáltam , de nem kevés a 3 csomag pudingporhoz 3 ,5 dl tej ?

Törölt felhasználó

Nem kevés, nincs elírva. Ebb?l s?r? krémnek kell készülnie, és a krémhez mindig kevesebb tejet adunk, mint amikor pudingot készítenünk. Üdv: Anita

csavardi

Nem próbáltam , de nem kevés a 3 csomag pudingporhoz 3 ,5 dl tej ?

Törölt felhasználó

Egyik barátn?mt?l kaptam ezt a receptet régen. Azóta gyakran csinálom /kényelmi szempontból/, de a családtagjaimnak is izlik.

Törölt felhasználó

Bizony, jól jön egy-két ilyen gyors, "összedobós" süti! Kellenek ilyenek is, ha siet az ember lánya, de valami finomat akar készíteni a családjának vagy a vendégeknek! Üdv: Anita

E.D.

Eppen ma "sutottem" meg :) En anyit valtoztattam, hogy "oreo" kekszet hasznaltam alapnak (sotet barna/fekete szinu, hasonlit az otthoni Pilota kekszhez) es rendes fozos pudingot hasznaltam. Finom es konnu elkeszitteni. Koszike erte.

Törölt felhasználó

Szívesen:-)! Én is köszönöm szépen a visszajelzésed! Biztos, hogy az Oreo keksz csak még finomabbá tette a sütit! Üdv: Anita

Törölt felhasználó

Szia! Elkészítettem és nagyon finom lett, köszönöm szépen! :) Szülinapra csináltam meg, tortaformában és tökéletes volt! :) Gratulálok a jó kis recepthez!

Törölt felhasználó

Köszönöm szépen! Biztos szép lett a torta! Ha gondolod megmutathatod, kíváncsi vagyok rá! Üdv: Anita

Törölt felhasználó

Megcsináltam, isteni finom! Legközelebb megpróbálom csoki pudinggal (én f?z?ssel csináltam) és a kekszhez is teszek egy kis kakaó port. Üdv: szucse

Rockdragon

Nekem nem akar s?r?södni a tejszínhab a végére :(

Törölt felhasználó

A tejszínt beh?tötted el?tte? Csak beh?tött tejszínt lehet kemény habbá verni. Ha nem növényi alapú tejszínt (Hulala) használsz, akkor habfixálót is kell hozzá tenni. Remélem, tudtam segíteni! Ha még van kérdésed, szívesen válaszolok! Üdv: Anita

Rockdragon

Óóó, akkor tuti az volt a gond, hogy nem volt beh?tve :S na majd legközelebb figyelek :) köszönöm válaszod!

Törölt felhasználó

Legközelebb ha veszel tejszínhabot, rögtön tedd a h?t?be (én is így csinálom), és nem felejted el, ezzel már nem lesz gond! Üdv: Anita

verne57

a tejszinhabba tegyél cukrot rögtön kemény lesz a felverésnél

judit.varga

A pudingot nem kell f?zni?

Törölt felhasználó

Kedves Vikiviki! F?zés nélküli pudingot használtam hozzá, így azt nem kellett f?zni. További szép hetet kívánok! Anita

R36

nagyon finom lett és könny? elkészíteni:)

Törölt felhasználó

Örülök, hogy ízlett, és köszönöm a visszajelzés! Üdv: Anita

InDián

Van olyan pudingpor, ami kifejezetten f?zés nélküli? És ha rendes f?z?set veszek, csak simán összekeverem a hideg tejjel+cukorral és ebb?l kemény massza lesz?

Törölt felhasználó

Kedves Bajzat! A f?z?s pudingpor semmiképpen nem lesz jó f?zés nélkül. Igen, kapható f?zés nélküli változat is, sok áruház polcán megtalálható., Dr. Oetker Aranka krémpor néven. Ha mindenképpen f?z?s pudingporral akarod készíteni, akkor készítsd el, ahogyan a csomagoláson olvasod, esetleg kevesebb tejjel (kb. 3 dl tej/csomag), mint ha "normál" pudingot készítenél. Ha esetleg van még kérdésed, szívesen segítek! További szép hétvégét kívánok! Anita

Hozzávalók

Az alaphoz

A túrókrémhez

A pudingkrémhez

A tetejére

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek