r
Nosalty Logó

Gyümölcsleves főzés nélkül Ulicskaotitól

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Gyümölcsleves főzés nélkül Ulicskaotitól
adag
Előkészítés
perc
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 376 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3773 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 97 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.5 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    454.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    281 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    43 mg
  • Nátrium
    116 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54.4 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    71 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    59 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    87 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 376 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    75.2 g

Zsír

  • Összesen
    131.3 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    282 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4548.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    2811 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    120 mg
  • Foszfor
    432 mg
  • Nátrium
    1159 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    544 g
  • Cukor
    374 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    992.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    708 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    74 micro
  • Kolin:
    104 mg
  • Retinol - A vitamin:
    594 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    865 micro
  • β-crypt
    311 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 3773 kcal
  • 5% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    11 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    25.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 97 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejfölt egy nagy edénybe tesszük, és alaposan kikeverjük a cukorral.
  2. Felengedjük a tejjel, és belekeverjük a málnaszörpöt. Késhegynyi őrölt fahéjjal ízesítjük.
  3. Hozzáadjuk a befőtteket levükkel együtt (ha kell, a barackot felaprítjuk).
  4. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  5. Tejszínhabbal tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7699
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 28.

Ajánló

A nyári melegben egy remek és gyors megoldás. A háziasszonyok álma, mert nem kell a tűzhely mellett állni.:)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A gyümölcslevessel mindig az volt a gondom, hogy főzni kell, és ez a nyári hőségben nem esik túl jól.:) Ezt a receptet azért szeretem, mert ha előre lehűtjük a hozzávalókat, akkor akár azonnal is tálalható. Krémes az állaga, a gyerekek desszert helyett is szívesen fogadják. Ha friss gyümölcsöt teszünk bele (málna, eper, stb.), több málnaszörpre lesz szükségünk, de úgy is nagyon finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ez a 4 tipp segít, hogy a legfrissebb húst tudd...

A legtöbben hentesnél, szuper-, hipermarketben vagy a piacon szerzik be a nyers húst. Kevesek mondhatják el magukról, hogy biztosan mindig friss alapanyag kerül az asztalra állattenyésztő ismerős által vagy éppen azért, mert saját maga foglalkozik állattartással. Mi most abban segítünk, hogy mindig a legfrissebb húst tudd választani a pultból.

Nosalty

További cikkek

Ezért nem mindegy, mikor sózol: az állag és az íz...

Ha egy alapanyagot kéne mondanunk, ami tényleg minden ételben ott van, egyértelműen a sóra mutatna a legtöbb ujj. És annak ellenére, hogy alapfűszerünk használatát nem lehet kifejezetten „elrontani”, nem árt, ha figyelünk arra, hogy mit, mikor és hogyan sózunk. Lássuk, mit mond a Napi Tipp!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...