Trópusi gyümölcskonzerv

Trópusi gyümölcskonzerv

Leírás

Hámozott, magozott és általában darabolt déli gyümölcsöket (ananász, mangó, mandarin, gránátalma, marakuja, papaja, kumkvat, stb.) tartalmazó konzerv. A fémdobozos csomagolásnak, valamint a cukros oldatnak köszönhetően felbontás nélkül évekig megőrzi frissességét. Bármilyen egzotikus étel tökéletes hozzátartozója, legyen az gyümölcssaláta, gyümölcsleves, torta, de néhány húsétel pikáns kiegészítője is lehet.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás előtt száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben tárolandó és célszerű néhány napon belül elfogyasztani.

100g Trópusi gyümölcskonzerv

fehérjetartalom

0.41 g

zsírtartalom

0.069 g

szénhidráttartalom

22.36 g

víztartalom

76.78 g

Hány kalória

gramm

trópusi gyümölcskonzerv?

Top ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Magnézium

13 mg

Foszfor

7 mg

Nátrium

2 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.12 g

C vitamin

17.5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.562 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.054 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.41 g

Zsír

telített zsírsav

0.019 g

egyszeresen telített zsírsav

0.018 g

többszörösen telített zsírsav

0.032 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

0.52 mg

Magnézium

13 mg

Foszfor

7 mg

Nátrium

2 mg

Cink

0.11 mg

Réz

0.08 mg

Szelén

0.5 µg

szénhidrát

rost

1.3 g

víz

76.78 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.054 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.045 mg

Niacin - B3 vitamin

0.562 mg

Folát

9 µg

A vitamin

6 µg

C vitamin

17.5 mg

B6 vitamin

0.12 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?