Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gyors ragu

Gyors ragu
Gyors ragu
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az ötletet a betyár tokány nevű receptem adta.

A gyors ragu tulajdonképpen a tokányhoz való ragu, de olyan gusztusos, hogy külön ételként is megállja a helyét, ráadásul gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát kockázzuk, megpirítjuk saját zsírján egy lábasban. Hozzáadjuk a felaprított hagymát, a kockára vágott paprikát és a felkarikázott kolbászt. Kicsit sütjük őket együtt, majd a tűzről félrehúzva megszórjuk pirospaprikával, összekeverjük, és felöntjük vízzel, hozzáadjuk a paradicsomot is.
  2. Hozzáadunk még rozmaringot, borsot, őrölt köményt, és a fokhagymát, a zöldborsót, az apróra kockázott krumplit és a gombát majd fedő alatt összefőzzük.
  3. Ha puha már a borsó és a krumpli is, akkor már csak addig főzzük, míg a leve el nem fő. Szükség esetén ízesítjük.
  4. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 877
elküldve: 2
receptkönyvben: 49
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás-kolbászos ragu, gombás-kolbászos egytálétel, zöldséges egytálétel kolbásszal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

962
sütnivaló kolbász 20 dkg
kolozsvári szalonna 20 dkg
zöldborsó 50 dkg
burgonya 50 dkg
gomba 50 dkg
fűszerpaprika 1 teáskanál
vöröshagyma 3 közepes db
paprika 1 közepes db
paradicsom 1 nagy db
2 csipet
bors 2 kávéskanál
őrölt fűszerkömény 2 kávéskanál
rozmaring 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd