Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gránátalmás eper smoothie

Gránátalmás eper smoothie
Gránátalmás eper smoothie
25 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A narancsvirágvizet helyettesíthetjük rózsavízzel is. A lenmag tört állapotban történő fogyasztása elősegíti a vitaminok és ásványi anyagok felszívódását.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A mazsolát a narancslével, mézzel, narancsvirágvízzel és 100 ml vízzel felfőzzük, és alacsony hőmérsékleten kb. 10 percig főzzük. Majd egy szűrőn átszűrjük, kanállal meg is nyomkodjuk.
  2. A leszűrt levet visszatesszük a lábasba, és kb. 5 percig főzzük, míg kb. 100 ml szirup marad, levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk.
  3. Az epret megtisztítjuk, mossuk, darabokra vágjuk. A gránátalmákat kettévágjuk. Az egyik félből levágunk egy vékony szeletet, és félretesszük. A gránátalmákat egy citromprésen kicsavarjuk.
  4. Az epret a gránátalmalével és a sziruppal botmixerrel pürésítjük. A félretett gránátalma szeletből a magokat kiszedegetjük.
  5. A smoothiet poharakba öntjük. A gránátalmamagokkal és a lenmagokkal megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 712
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: italok
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 4 főre
fogás: ital

receptkategóriák

egyéb elnevezések

narancsvirágvizes mazsolás smoothie, lenmagos smoothie, gránátalmás turmix tejmentesen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

278
mazsola 100 g
narancslé 100 ml
méz 1 teáskanál
narancsvirágvíz 2 csepp
eper 800 g
gránátalma 3 db
lenmag 4 teáskanál
víz 100 ml