Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gorgonzolás-diós linguine

Gorgonzolás-diós linguine
Gorgonzolás-diós linguine
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi kis ínyencség. A gorgonzolát nagyon megkedveltem mostanában, de azt soha nem gondoltam volna, hogy ilyen jól harmonizál a dió ízével.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A felolvasztott vajon megpirítjuk a dió felét, felöntjük a tejszínnel és a borral.
  2. A gorgonzolát belemorzsoljuk. Sózzuk, borsozzuk, 10 perc alatt készre főzzük.
  3. Tésztával vagy gnocchival kínáljuk. Megszórjuk a maradék dióval.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 551
elküldve: 0
receptkönyvben: 116
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gorgonzolás tészta, diós-gorgonzolás szósz, fehérboros-diós szósz

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Aangyalka
Aangyalka Sun, 2016-10-30 14:59

Kedves Mercedes! Az imént laktunk jól ebből a finomságból, isteni lett. Köszönjük! :-)

843
gorgonzola 10 dkg
dió 5 dkg
főzőtejszín 3 dl
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
vaj 50 g
tészta 500 g