Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás tortellini fehérboros heringfilével

Gombás tortellini fehérboros heringfilével
Gombás tortellini fehérboros heringfilével
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel. Halkedvelőknek különösen ajánlom.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tésztát megfőzzük. A hagymákat, petrezselymet összevágjuk.
  2. Egy serpenyőbe öntünk kevés olajat, beletesszük a heringszeleteket, locsolunk rá még tejszínt, kevés fehérbort, szórunk rá fehérborsot, kapribogyót, a felkarikázott újhagymát s a darabolt medvehagymát.
  3. Tálaláskor díszítjük medvehagymával, újhagyma zöldjével, petrezselyemlevéllel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 171
elküldve: 1
receptkönyvben: 2
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás tortellini fehérboros, tejszínes, tormás heringfilével, medvehagymával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

666
tortellini 25 dkg
hering 20 dkg
főzőtejszín 2 ek
medvehagyma 0.25 csokor
petrezselyem 1 szál
kapribogyó 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
fehérbor 1 dl
újhagyma 1 db