Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás rizs Gonoszka konyhájából

Gombás rizs Gonoszka konyhájából
Gombás rizs Gonoszka konyhájából
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Gorgonzolás töltött gombához készítettem köretnek. Az általam felhasznált hozzávalókból 100 grammban 110 kalóriát tartalmaz.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk, és felaprítjuk. Egy lábosba beletesszük az olajat, és beletesszük a felaprított gombát. Elfőzzük a levét (ez pár perc). Közben megborsozzuk, sózzuk.
  2. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk. Belekeverjük a gombába.
  3. A rizst enyhén sós vízben megfőzzük.
  4. A megfőtt rizst leszűrjük, és a gombával összekeverjük.
  5. Melegen tálaljuk. Én gorgonzolás töltött gombával és petrezselymes mártással tálaltam.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 724
elküldve: 1
receptkönyvben: 22
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombás rizsköret, rizs gombával, gombás főtt rizs

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

299
csiperkegomba 15 dkg
rizs 30 dkg
petrezselyem 1 csokor
fekete bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek