r
Nosalty Logó

Gombás-mini mozzarellás sült spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Maria.
Gombás-mini mozzarellás sült spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1096 kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 3290 kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 185 kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.4 g

Zsír

  • Összesen
    33.4 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2767.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    133 mg
  • Kálcium
    592 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    818 mg
  • Nátrium
    1058 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    144.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    344.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    215 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    442 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    486 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    16211 micro
  • Lut-zea
    289 micro
Összesen 1096 kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.3 g

Zsír

  • Összesen
    100.3 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    237 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8302.8 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    400 mg
  • Kálcium
    1777 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    444 mg
  • Foszfor
    2455 mg
  • Nátrium
    3175 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    432.2 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1034.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    646 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    50 mg
  • D vitamin:
    68 micro
  • K vitamin:
    70 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1326 micro
  • Kolin:
    228 mg
  • Retinol - A vitamin:
    522 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1458 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    48633 micro
  • Lut-zea
    867 micro
Összesen 3290 kcal
  • 9% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    467.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    179 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2737 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 185 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A két evőkanál olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és az átpréselt fokhagymákat.
  2. Ha már üveges a hagyma, hozzáadjuk a kicsire felkockázott gombát.
  3. Amikor a gomba felére összeesik, ráöntjük a vörösbort, majd a paradicsomszószt.
  4. Elforraljuk vagy egy negyedórán át, ekkor hozzáadjuk a bazsalikomot, a sót és a borsot.
  5. Kifőzzük a spagettitésztát, belekeverjük a szószba, jól összeforgatjuk.
  6. Kiolajozott sütőedénybe tekercseljük, lerakjuk a tésztát. Ha lecsúszik róla a szósz, jól rálocsoljuk.
  7. A tekercsek közepére egy-egy mini mozzarellát teszünk, 200 fokos sütőben 20 percet sütjük .
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 20x30X10
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5442
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Három személyes adag. Gyors vacsorának nagyon jó. Amikor nincs sok időnk akkor ez nagyon hamar elkészül. Aki nem szereti a húst, azoknak ez biztos ízleni fog.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...