Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-lazacos rántotta

Gombás-lazacos rántotta
Gombás-lazacos rántotta
25 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A mi családunkra jellemző, hogy minden étkezésnél mindenből pontosan egy darabot hagy meg, mert az már pont nem kell senkinek. Így esett szegény lazaccal is, amit nem hagyhattam veszendőbe az előző napi gombás raguval egyetemben. Így összeütöttem egy kis rántottát, ami tényleg fejedelmi lett. :) Karakteres ízű pirítóssal még finomabb.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

A gombához

  1. Olívaolajon megdinszteljük a felaprított hagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, sót, borsot, petrezselymet, és hagyjuk párolódni.
  2. Amikor kész, a kifőtt lé egy részét öntsük le, mert különben elázik a rántotta.

A rántottához

  1. Egy másik serpenyőben kevés olívaolajon pirítsuk meg a lazacot.
  2. A tojásokat verjük fel, majd öntsük a gombára, adjuk hozzá a lazacot is. Keverjük el, és süssük készre. Még melegen tálaljuk és szórjuk meg a tetejét petrezselyemmel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 319
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Perla

Mióta szakács: 2015.01.24.
6 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
költség egy főre: nem olcsó receptek
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Fejedelmi gombás-lazacos rántotta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

389
csiperkegomba 25 dkg
olívaolaj 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
kakukkfű 1 kk
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 3 db
füstölt lazac 20 g