Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás csirke brassói

Gombás csirke brassói
Gombás csirke brassói
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Wokban szoktam készíteni, mert egyenletesebben és gyorsabban megsül. Főtt-sült kocka burgonyával szeretjük, melyet belekeverünk a kész ételbe.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szalonnát, a gombát és a hagymát kockára, a húst csíkokra vágjuk. A fokhagymát apróra vágjuk, vagy összenyomjuk.
  2. A szalonnát kiolvasztjuk, a hagymával együtt megpirítjuk.
  3. Rátesszük a húst, és fehéredésig sütjük. Ha kifehéredett a hús, rátesszük a gombát, sózzuk, és ízlés szerint fűszerezzük.
  4. Miután a gomba elfőtte a levét, rászórjuk a fokhagymát, és zsírjára sütjük.
  • költség: 550 Ft
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 13 060
elküldve: 1
receptkönyvben: 262
elkészítve: 20/20
Facebookon megjelent: -

szakács

Czápika

Mióta szakács: 2011.08.29.
29 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirke brassói gombával, brassói csirkéből gombával, gombás brassói

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

386
füstölt szalonna 5 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
csirkemell filé 30 dkg
gomba 25 dkg
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint