Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás bruschetta

Gombás bruschetta
Gombás bruschetta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a szendvicset, mert nagyon gyorsan megvan és mindig sikerült elkápráztatni vele a váratlanul betoppanó vendégeket! De szeretem csak úgy elkészíteni, akár reggelire is, akár egy romantikus vacsora előételeként.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vágjuk apróra a friss paradicsomot, a nyers gombát, a zöldfűszereket, az olajbogyót és a fokhagymát. Keverjük össze és sózzuk, borsozzuk.
  2. Készítsünk pirítóst, amelyet ízlés szerint bedörzsölhetünk fokhagymával.
  3. A pirítósokra közvetlenül fogyasztás előtt tegyük rá a zöldségeket, és máris tálalható!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 910
elküldve: 0
receptkönyvben: 17
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

gombás-olívás szendvicskék, zöldséges-gombás pirítós, bruschetta gombával és paradicsommal

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Tue, 2015-11-10 20:42

Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gombát is nyersen eszitek meg? Jól olvasom?
Nem kell valamelyik módon megsütni?

gombagasztro
Gombagasztro / gombagasztro Wed, 2015-11-11 09:12

Szia Judyth, igen, nyersen van benne a csiperkegomba, jelen esetben nem kell megsütni vagy párolni. Ezt a gombát nyersen is lehet fogyasztani, csak folyó víz alatt kell leöblíteni! Nagyon finom nyersen, dióra emlékeztető az íze, próbáld ki!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Wed, 2015-11-11 11:42

Szia!
Köszönöm a választ!
Én még nem ettem nyersen, s nem is gondoltam, hogy így is lehet fogyasztani, de meg fogom kóstolni, milyen nyersen!
Mindig tanul az ember valami újat!
Még egyszer, köszi szépen!

gombagasztro
Gombagasztro / gombagasztro Wed, 2015-11-11 11:52

Érdemes kipróbálni, tényleg, mert új élmény lesz! :)Salátákba nyersen is kiváló a csiperkegomba! Remélem ízleni fog neked is!

205
csiperkegomba 300 g
paradicsom 5 közepes db
olajbogyó 10 dkg
fokhagyma 2 gerezd
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kenyér 4 szelet