Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombaleves Kiss Mercedes konyhájából

Gombaleves Kiss Mercedes konyhájából
Gombaleves Kiss Mercedes konyhájából
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kakukkfűvel még finomabb, én sajnos nem kaptam akkor.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombát és a hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük.
  2. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, majd a kakukkfűvel megszórjuk.
  3. Felöntjük 8 dl vízzel. Kb 20 percig főzzük.
  4. A tejfölt elkeverjük a liszttel, hozzáadunk a főzőléből egy kicsit, majd beleöntjük a levesbe, átforraljuk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 844
elküldve: 0
receptkönyvben: 111
elkészítve: 16/19
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zamatos gombaleves, gombaleves, kakukkfüves gombaleves, tejfölös habart gombaleves

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

oosaki
oosaki Sun, 2013-09-15 19:00

egyszerű, de nagyszerű- vagy inkább egyszerű, ezért nagyszerű. A vendégeknek is ízlett.

Kiss Mercedes
Mercedes / Kiss Mercedes Thu, 2013-05-16 22:15

Kedves Bea!
Köszönöm szépen :)
Van egy olyan szokásom,hogy megnézem az adatlapját azoknak akik írnak nekem,és hát így végigpörgetve a receptjeidet úgy látom Te is nagyon ügyes vagy,mint fotózásban,mint sütésben-főzésben. :)
Üdv:Mercedes

szilibea
A kis gasztronauta / szilibea Fri, 2013-05-17 08:37

Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy! :)
Mindig megnézem a friss recepteket és a legtöbb receptnél már a fotóról tudom, hogy melyik szakács készítette. A Te ételeidnél is könnyű dolgom van, mert már a fotóról látszik, hogy 'Mercikaja'. :))))
Gratulálok és csak így tovább!
Szép napot kívánok!
Üdv: Bea

108
csiperkegomba 40 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
mogyoróolaj 1 ek
kakukkfű 1 tk
tejföl 1 dl
finomliszt 1 csapott ek
0 ízlés szerint
fehér bors 0 ízlés szerint
víz 8 dl