Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombafejek füstölt mozzarellával és paradicsommal töltve

Gombafejek füstölt mozzarellával és paradicsommal töltve
Gombafejek füstölt mozzarellával és paradicsommal töltve
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsabb az egészet összerakni és elkészíteni, mint leírni és elolvasni! :) Az egyik legjobb vendégváró falat, de romantikus lelkeknek is kifejezetten ajánlom randevú vacsorának. 

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kitörjük a megtisztított gomba tönkjeit. A gombafejeket megtöltjük a nyers, apró kockákra vágott, hámozott paradicsommal, sózzuk, borsozzuk.
  2. Minden gombafejre ízlés szerint rászórjuk a reszelt füstölt mozzarella sajtot.
  3. A paradicsomokat megszórhatjuk szárított bazsalikommal vagy oregánóval.
  4. Előmelegített sütőben 200 °C-on sütjük. Használjunk rácsos tepsit, mert a gomba levet ereszt.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 10 278
elküldve: 2
receptkönyvben: 96
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsommal és sajttal töltött gombafejek, sajtos-paradicsomos töltött gomba, mozzarellás-paradicsomos töltött gomba

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

231
csiperkegomba 8 nagy db
paradicsom 5 közepes db
mozzarella 100 g
bazsalikom 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint