Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Glutén-, laktóz- és tejfehérjementes, paleo svájci diós

Glutén-, laktóz- és tejfehérjementes, paleo svájci diós
Glutén-, laktóz- és tejfehérjementes, paleo svájci diós
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Svájci ismerőseimtől kaptam ezt a nagyon finom szinte #mindenmentes receptet. Glutén-, laktóz- és tejfehérje-érzékenyek is fogyaszthatják. A paleós hetem alatt ez mentet meg napközben. (Részletek a youtube-csatornámon.)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az étcsokoládét, az olajat és a mézet összemelegítjük.
  2. Hozzákeverjük a dió ¾-t.
  3. Kikeverjük a tojásokat. Hozzákeverjük a csokis-diós masszát. Majd a maradék diót is. Őzgerincformába öntjük a tésztát.
  4. 170°C-on közel 1 óra alatt megsütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 911
elküldve: 2
receptkönyvben: 38
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Süti MáMohr

Mióta szakács: 2017.03.18.
31 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – A vércsoport
alkalom: húsvét, karácsonyi édességek, vasárnapi ebéd
mikor: reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
diéta: gluténmentes
konyha: svájci
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokis-diós szelet

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1126
tojás 6 db
dió 25 dkg
napraforgó olaj 150 ml
étcsokoládé 15 dkg
méz 10 dkg