Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gesztenyés krémes sütés nélkül Beustól

Gesztenyés krémes sütés nélkül Beustól
Gesztenyés krémes sütés nélkül Beustól
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mivel sütés nélküli, így ez volt az első sütim, amit elkészítettem. Aki szereti a gesztenyepürét, annak ízleni fog.

hozzávalók / 6 adag

A sütialaphoz

A krémhez

A tejszínes réteghez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 25 centis formába nyomkodjuk.
  2. A tejből és a vaníliás pudingporból sűrű krémet főzünk, kihűtjük.
  3. A vajat a cukorral habosra keverjük. Ízesítjük a vanília kivonattal. Evőkanalanként hozzákeverjük a vaníliás pudingot.
  4. Rásimítjuk a gesztenyés rétegre.
  5. A tejszínből, a porcukorból és a habfixálóból kemény habot verünk.
  6. Rákenjük a sárga krémre.
  7. Végül a tejszínhabra nagy lyukú reszelő segítségével ráforgácsoljuk a tejcsokoládét.
  8. Azonnal fogyasztható.
  • tepsi mérete: 25x25 cm
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 550
elküldve: 5
receptkönyvben: 140
elkészítve: 6/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Beus1125

Mióta szakács: 2013.08.20.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

gesztenyekrémes kekszsüti, habos gesztenyés krémes, gesztenyekrémes süti sütés nélkül

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1105
gesztenyemassza 0.5 kg
kekszmorzsa 25 dkg
vaj 5 dkg
tej 5 ek
rum 2 teáskanál
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 5 dl
vaj 25 dkg
cukor 20 dkg
habtejszín 3 dl
porcukor 1 púpozott ek
habfixáló 1 csomag
étcsokoládé 5 dkg