Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Garnélarák wokban

Garnélarák wokban
Garnélarák wokban
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyaralás íze. 

Tortillához vettem a rákot, de az majdnem csak vega lett, mivel pikk-pakk elkapkodta a család még a serpenyőből. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lehetőleg friss rákot vegyünk, aminek feje, páncélja, farka... mindene van. (A kívánt eredmény elérése érdekében.)
  2. Forró vízben főzzük 5 percig, majd kivéve rakjuk át a wokba. 
  3. Az újhagyma szál zöld részét karikázzuk fel. A fokhagymát aprítsuk fel. Ezt szórjuk rá a rákra, majd locsoljuk meg a kétféle olajjal. Süssük jó illatig (néhány percig).
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 17 399
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Myazs

Mióta szakács: 2010.06.22.
45 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres garnéla, wokban sült garnéla, fokhagymás garnéla wokban sütve

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1242
garnéla 500 dkg
fokhagyma 2 gerezd
újhagyma zöldje 1 db
olívaolaj 1 ek
szezámolaj 1 ek