r
Nosalty Logó

Fűszeres csirkecomb

Motyola
Fűszeres csirkecomb
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A csirkecombhoz

A megkenéséhez

809
Kalória
32.3g
Fehérje
4.1g
Szénhidrát
73.8g
Zsír
168.6g
Víz
181.4g
Koleszterin
338.8mg
Élelmi rost
2.4g
Cukor
  • 11% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A csirkecombhoz

A megkenéséhez

Összesen 809 kcal
  • 11% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A csirkecombhoz

A megkenéséhez

Összesen 3237 kcal
  • 11% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 27% Zsír

A csirkecombhoz

A megkenéséhez

Összesen 176 kcal
  • 11% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    32.3 g

Zsír

  • Összesen
    73.8 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    743.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    311 mg
  • Nátrium
    322 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    4.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    168.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    84 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    59 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1357 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 809 kcal
  • 11% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    129.2 g

Zsír

  • Összesen
    295.3 g
  • Telített zsírsav
    56 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    131 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    88 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2974.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    147 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    1245 mg
  • Nátrium
    1288 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    16.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    674.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    72 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    335 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    5428 micro
  • Lut-zea
    805 micro
Összesen 3237 kcal
  • 11% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 27% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    161.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    0.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    36.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    13 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    295 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 176 kcal

Elkészítés

A csirkecombhoz

  1. A csirkecombokat megmossuk, megfosztjuk a maradék tollától, és tepsibe helyezzük.
  2. A combokat a csont mentén keresztbevágjuk, hogy ott is teljesen átsüljön majd.
  3. Elkészítjüka "kenni valót": mindent egy kis tálkában összekeverünk.
  4. Szilikonos kenőtollal bekenjük a combokat, alul-felül.
  5. A tepsibe öntjük a vizet, majd az alufóliával befedjük azt.
  6. Előmelegített sütőbe helyezzük, 1 óra múlva levesszük róla a fóliát, és ismét megkenjük a fűszeres-olajos cuccal.
  7. Visszatesszük még 20 percre, és a sütő hőmérsékletét felemeljük 200 fokra.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 90 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Volt itthon ez + az, majd mindenből tettem bele kicsit. Sózni nem kell előre a húst, hiszen amit rákenünk, elég sós lesz.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...