Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Friss saláta öntettel

Friss saláta öntettel
Friss saláta öntettel
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valentin-napi vacsorához készítettünk a vőlegényemmel egy kis füstölt lazacot. A friss saláta egyébként is kedvencünk, így jónak találtuk a burgonyapüré mellé. A dresszinget a vőlegényem készítette, így még finomabb volt.

hozzávalók / 4 adag

saláta

öntet

Szólj hozzá!

elkészítés

saláta

  1. Miután megmostuk a hozzávalókat, a salátát és az uborkát csíkokra szeljük. A paprikákat kicsumázzuk, és csíkokra aprítjuk. A paradicsomokat felnégyeljük.
  2. Mindezt jól összekeverjük.

öntet

  1. 3 evőkanál olajat, egy evőkanál citromlevet (kb. egy kisebb citrom fele), 1,5 ek oregánót összekeverünk. Majd sóval és borssal ízlés szerint ízesítjük.
  2. Ráöntjük a salátára. Majd finoman összekeverjük, hogy ne törjenek össze a hozzávalók.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 13
össznézettség: 37 545
elküldve: 2
receptkönyvben: 172
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

lDianaSzeged

Mióta szakács: 2014.02.16.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
szezon: tavasz
vegetáriánus: vegán
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

zöldsaláta, vegyes saláta dresszinggel, friss zöldsaláta öntettel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

114
jégsaláta 1 közepes db
kápia paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
koktélparadicsom 6 db
kígyóuborka 1 közepes db
olívaolaj 3 ek
citromlé 0.5 citromból nyert
oregánó 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint