r
Nosalty Logó

Franciasaláta kukoricával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Franciasaláta kukoricával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
hidegkonyha
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 666 kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 2656 kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 96 kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    22.2 g

Zsír

  • Összesen
    32.5 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1248.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    528 mg
  • Nátrium
    302 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    80 g
  • Cukor
    34 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    537.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1178 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    119 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    248 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    3947 micro
  • β-karotin
    10457 micro
  • β-crypt
    163 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    7309 micro
Összesen 666 kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    88.9 g

Zsír

  • Összesen
    130.2 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4995 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    919 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    659 mg
  • Foszfor
    2113 mg
  • Nátrium
    1208 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    320 g
  • Cukor
    136 mg
  • Élelmi rost
    82 mg

VÍZ

  • Összesen
    2151.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4712 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    474 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    355 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    992 micro
  • Kolin:
    546 mg
  • Retinol - A vitamin:
    545 micro
  • α-karotin
    15789 micro
  • β-karotin
    41829 micro
  • β-crypt
    650 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    29238 micro
Összesen 2656 kcal
  • 3% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    179.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    43 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    169 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    36 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    567 micro
  • β-karotin
    1503 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1051 micro
Összesen 96 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Zöldségeket sós vízben megfőzzük.
  2. A tejfölt, majonézt, mustárt, citromlevet, cukrot összekeverjük, majd befűszerezzük.
  3. A kihűlt zöldségekkel összekeverjük. Majd a hűtőbe tesszük.
  4. Ízlés szerint díszítjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 87
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 21260
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Franciasaláta kukoricával
Salamon Csilla 1203 recept

Minden ételt egy kicsit fel lehet díszíteni, hogy ne legyen egyhangú. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...