Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Margarétás franciasaláta

Margarétás franciasaláta
Margarétás franciasaláta
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hirtelen ötletként jött ez a margaréta ötlet, de nagyon feldobta a franciasalátát.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A franciasaláta alapot sós vízben puhára főzzük.
  2. A majonézt, a tejfölt és a mustárt alaposan összekeverjük a sóval és a borssal, és hozzáadjuk a zöldséget, és összekeverjük.
  3. Egy tányérra kúp alakban halmozzuk fel.
  4. A főtt tojást megpucoljuk, középen kettévágjuk, a sárgája lesz a közepe, a fehérjét vékony csíkokra vágjuk, és virág formában kirakjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 609
elküldve: 3
receptkönyvben: 66
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

GyörgyiKonyhája

Mióta szakács: 2012.08.12.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

virágos franciasaláta, francia saláta főtt tojással, majonézes vegyes saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balintmonika
balintmonika Sun, 2015-02-08 11:47

Nem csak a gyomornak,de a szemnek is szép táplálék.Azt hiszem nagyot alakítottam vele.

439
franciasaláta alap 25 dkg
tejföl 350 g
majonéz 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
főtt tojás 4 db
mustár 2 ek