Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Folyami rákos tagliatelle

Folyami rákos tagliatelle
Folyami rákos tagliatelle
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A folyami rák kipróbálása már rég napirenden volt , és nem csalódtunk!
Friss tengeri rákkal is ajánlom, ami a metro halosztályon beszerezhető. Friss folyami rákhúst elég nehéz beszerezni, ezért én most fagyasztottal készítettem.
 

hozzávalók / 4 adag

A házi tésztához

A raguhoz

ajánlat

Prosecco di valdobiadene-t ajánlok hozzá!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rákhúst citromos, enyhén sós vízben forráspontig viszem, majd leszűröm és lecsöpögtetem.
  2. A vajat és az olívaolajat egy teflon serpenyőben felhevítem, a fokhagymákat mozsárban szétzúzom és lepirítom.
  3. Átforgatom a rákhúst a vajas olívaolajban és megszórom friss finomra vágott petrezselyemmel.
  4. A frissen lefőzött tésztát átforgatom a rákraguval és egy fél citromot facsarok rá.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 13 411
elküldve: 0
receptkönyvben: 79
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Csonka Gergő

Mióta szakács: 2009.03.07.
29 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tagliatelle rákkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

868
tojás 4 db
tojássárgája 6 db
finomliszt 500 g
5 g
folyami rák 400 g
olívaolaj 0.5 dl
fokhagyma 5 gerezd
petrezselyem 1 csokor
citrom 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 30 g