r
Nosalty Logó

"Fóliás" hús

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
sasika
"Fóliás" hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 507 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 3040 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 100 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.5 g

Zsír

  • Összesen
    31.6 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    85 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    601.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    61 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    333 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    355.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    95 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    99 micro
  • β-karotin
    519 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    2144 micro
  • Lut-zea
    351 micro
Összesen 507 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.2 g

Zsír

  • Összesen
    189.6 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    507 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3610 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    365 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    425 mg
  • Foszfor
    1997 mg
  • Nátrium
    608 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    196.8 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    2133.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    567 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    87 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    606 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    591 micro
  • β-karotin
    3113 micro
  • β-crypt
    31 micro
  • Likopin
    12865 micro
  • Lut-zea
    2103 micro
Összesen 3040 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    17 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    118.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    65 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    70 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    19 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    422 micro
  • Lut-zea
    69 micro
Összesen 100 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk, majd nem túl vékony karikákra felszeleteljük.
  2. A hússzeleteket bőven sózzuk, borsozzuk és minkét oldalukat bekenjuk mustárral.
  3. A következőkben nagyon egyszerűen rétegezve tepsibe helyezzük az alábbi sorrendben: szalonna, étolaj, burgonya, hagyma, hússzeletek, fokhagyma, karikára vágott paprika, karikára vágott paradicsom, ízlés szerint még mustár és pirosarany.
  4. Rétegenként megsózzuk.
  5. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben készre sütjük, pároljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x40x10
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 224
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 68215
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 03.

Ajánló

Friss, fehér kenyérrel ajánlom.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
sasika 5 recept

Ez a recept elsőre nagyon egyszerűnek tűnt, ezért nem is számítottam nagy durranásra. Amikor elkészült, meg voltam döbbenve. Már sütés közben lehet érezni az illatát, ami fenséges. Jó étvágyat kívánok!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...