Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kemencés tarja

Kemencés tarja
Kemencés tarja
115 perc / előkészület: 25 perc sütés: 90 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kevés rákészüléssel ízletes ételt készíthetünk vendégeinknek.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tarját ujjnyi szeletekre vágjuk, éppen hogy csak megklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  2. A lisztet összekeverjük a pirospaprikával, és megszórjuk vele a hús mindkét oldalát, majd forró olajban átsütjük.
  3. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, rétegesen elhelyezzük benne a húst, a paprikát és a paradicsomot, a hagymát, majd a szalonnát. Azután megint a húst, a paprikát és a paradicsomot, a hagymát, majd tetejére a szalonnát.
  4. 180 fokos sütőben 1 órán át lefedve sütjük, majd fólia nélkül még kb. 15-20 percet, pirulásig.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • költség: 2000 Ft

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 524
elküldve: 1
receptkönyvben: 85
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

István mester

Mióta szakács: 2013.09.03.
49 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

baconos tarja, tarja baconnal és zöldségekkel, baconos zöldséges tarja

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

518
sertéstarja 1 kg
bacon 20 dkg
paradicsom 3 közepes db
zöldpaprika 3 közepes db
vöröshagyma 3 közepes db
finomliszt 3 púpozott ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint