Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogyis uborkasaláta

Fogyis uborkasaláta
Fogyis uborkasaláta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A szuper-friss kaporhoz kellett valamit kreálnom...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hideg uborkát legyaluljuk, sózzuk, borsozzuk, rákanalazzuk a joghurtot, beleszórjuk az apróra vágott kaprot, chilit, majd jól átkeverjük.
  2. Azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 398
elküldve: 0
receptkönyvben: 127
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Torma

Mióta szakács: 2012.10.05.
102 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan lépegető, Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkasaláta, joghurtos uborkasaláta, kapros ubisali, diétás uborkasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

79
kígyóuborka 1 közepes db
görög joghurt 3 ek
kapor 0.5 csokor
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 1 db