r
Nosalty Logó

Fetás uborkasaláta mentával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Fetás uborkasaláta mentával
adag
Előkészítés
perc
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 240 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 476 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    19 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1140.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    210 mg
  • Nátrium
    578 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    160.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    105 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    55 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    147 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    136 micro
Összesen 240 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.2 g

Zsír

  • Összesen
    38.1 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2281.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    608 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    420 mg
  • Nátrium
    1156 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    320.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    211 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    109 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    95 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    125 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    51 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    272 micro
Összesen 476 kcal
  • 5% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.2 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    552.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    147 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    280 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    77.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    8 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az uborkát meghámozzuk, megmossuk, négybe vágjuk, a magokat kivágjuk. Az uborkát vékony szeletekre vágjuk.
  2. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk, a mentát és petrezselymet apróra vágjuk.
  3. Az egészet egy edénybe tesszük, a fetát rámorzsoljuk. Meglocsoljuk a citromlével, és olajjal. Sóval, borssal ízesítjük.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1741
  • Feltöltés dátuma: 2015. december 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy másféle uborkasaláta, így is finom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek