Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fogyi franciasaláta füstölt virslivel

Fogyi franciasaláta füstölt virslivel
Fogyi franciasaláta füstölt virslivel
30 perc / előkészület: 20 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, gyors, könnyen elkészíthető vacsora vagy reggeli, ami ráadásként nem is hízlal :-).

hozzávalók / 3 adag

A salátához

Az öntethez

ajánlat

Reggelire, vacsorára ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A fagyasztott zöldéget kevés vízben megpároljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Amíg ez elkészül, és kihűl, addig az almát hámozatlanul apró kockára vágjuk, majd hozzáadjuk a zöldségekhez.
  3. A 3 pár virslit is megfőzzük, ebből 2 párat felkarikázunk, és az almás zöldséghez adjuk.
  4. Elkészítjük az öntetet a hozzávalókból, és az előzőekhez keverjük.
  5. Díszítésként 1 pár virslit tehetünk a tetejére, de akár azt is karikára vágva, belekeverhetjük a salátába.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 236
elküldve: 2
receptkönyvben: 152
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

herimaria

Mióta szakács: 2010.07.19.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, ebéd, vacsora
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 3 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

diétás franciasaláta, virslis fogyókúrás saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

382
zöldborsó 30 dkg
sárgarépa 15 dkg
alma 1 db
virsli 25 dkg
joghurt 140 g
édesítőszer 2 db
mustár 1 teáskanál
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint