Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Finomfőzelék

Finomfőzelék
Finomfőzelék
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgarépát és a karalábét kis kockára vágjuk.
  2. A zöldségeket megolvasztott vajon párolni kezdjük, pár perc múlva felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Mehet bele egy kis só.
  3. Puhára főzzük, ha már puha az összes zöldség, akkor felöntjük egy kis zabtejjel.
  4. A lisztet zabtejjel simára keverjük, hozzáadjuk a főzelékhez, megvárjuk, hogy besűrűsödjön.
  5. Amikor kész, pár kocka vajat belekeverünk, és petrezselyemmel megszórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 18
össznézettség: 19 467
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hamesz

Mióta szakács: 2013.08.07.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
babakonyha: baba 8-12 hónap
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

főzelék babáknak

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

119
sárgarépa 3 db
karalábé 1 db
zöldborsó 10 dkg
zabtej 2 dl
teljeskiőrlésű tönkölybúza liszt 2 evőkanál
1 csipet
petrezselyem 0 ízlés szerint
tejmentes margarin 1 ek
víz 7 dl