Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fetás-fűszeres paradicsomleves

Fetás-fűszeres paradicsomleves
Fetás-fűszeres paradicsomleves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez most nem a klasszikus menzás paradicsomleves betűtésztával, de ez is nagyon gyorsan elkészíthető és nagyon finom...

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és az olívaolajon megpároljuk, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a konzerv paradicsomot, a paradicsompürét, a vizet, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeforraljuk.
  2. Ha a leves felforrt, összeturmixoljuk a bazsalikommal, az oregánóval, ha szükséges utána fűszerezzük - én ezt a levest jó fűszeresen szeretem - és forrón vagy hidegen, kockára vágott fetasajttal kínáljuk.
  3. Ha nagyon sűrűnek találjuk, vízzel hígítható, csak akkor forraljuk fel újra a turmixolás után.
  • elkészítettem: 13 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 305
elküldve: 1
receptkönyvben: 119
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: 1

szakács

GastroHobbi

Mióta szakács: 2014.08.21.
58 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomleves, feta sajtos paradicsomleves, paradicsomleves másképp

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

449
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 2 gerezd
olívaolaj 2 ek
sűrített paradicsom 0.5 kg
víz 0.5 l
konzerv paradicsom 25 dkg
bazsalikom 1 csokor
oregánó 3 szál
feta sajt 10 dkg
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint