Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Esterházy csirkeragu

Esterházy csirkeragu
Esterházy csirkeragu
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy újságot lapozgatva találtam erre a receptre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előző este ujjnyi csíkokra vágjuk a húst, összeforgatjuk a mustárral, vöröshagymával, babérlevéllel és 5 ek. olajjal, majd lezárható tetejű edénybe tesszük.
  2. Másnap teflon edénybe tesszük a pácos-olajos húst, jól átforgatjuk, és fedő nélkül pároljuk.
  3. Hozzáadjuk a felkarikázott répákat, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és együtt dinszteljük.
  4. Beletesszük a bort, 2 dl vizet, és lefedve takarékon puhára pároljuk.
  5. Tejfölt kikeverjük a liszttel, és miután minden megfőtt, besűrűsítjük vele a ragut.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 12 040
elküldve: 0
receptkönyvben: 77
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1118 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zöldséges csirke, tejfölös csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

556
csirkemell filé 80 dkg
vöröshagyma 2 nagy db
mustár 3 ek
babérlevél 3 db
napraforgó olaj 5 ek
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
fehérbor 1 dl
tejföl 3 dl
finomliszt 1 csapott ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
víz 2 dl