Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres sertésborda

Epres sertésborda
Epres sertésborda
33 perc / előkészület: 15 perc főzés: 10 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eperszezon van. Nagyon finom a sós hús az eperrel vegyesen. Aki szereti, nyugodtan próbálja ki. Nekünk nagy kedvenc lett. Gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják 2 éves kor felett.

hozzávalók / 4 adag

Hús

Eperöntet

Burgonyapüré

Szólj hozzá!

elkészítés

Hús

  1. 4 szelet húst vékonyra klopfolunk.
  2. Besózzuk.
  3. Olívaolajon mindkét oldalát megsütjük.

Eperöntet

  1. A cukrot karamellizáljuk.
  2. A citromlevet beleöntjük.
  3. Az epret megmossuk, szeleteljük.
  4. A karamellre tesszük.
  5. A félig kész eperből kiszedünk 12 szeletet.
  6. A többit tovább főzzük.
  7. Botmixerrel daráljuk.

Burgonyapüré

  1. A burgonyát megtisztítjuk.
  2. Szeleteljük.
  3. Sós vízben megfőzzük.
  4. Leszűrjük.
  5. A vajat, tejet beletesszük.
  6. Összetörjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 335
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Attila Konyhája

Mióta szakács: 2016.05.03.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: tavasz
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült karaj eperrel, eperszószos sertéssült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

338
sertés rövidkaraj 40 dkg
1 csipet
olívaolaj 1 ek
eper 30 dkg
nádcukor 1 púpozott ek
citromlé 0.5 citromból nyert
burgonya 50 dkg
1 kávéskanál
tej 1.5 dl
margarin 1 ek