Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Epres joghurttorta Salamon Csillától

Epres joghurttorta Salamon Csillától
Epres joghurttorta Salamon Csillától
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sok eper termett az idén, és ahová csak lehet, oda mindenhová epret használok fel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Joghurtot elkeverjük a cukorral és a zselatinnal, és melegíteni kezdjük majdnem forrásig.
  2. Amíg a joghurt langyosra hűl, addig a tejszínt kemény habbá verjük.
  3. Óvatosan a langyos joghurtba keverjük az összeturmixolt eperrel együtt.
  4. Vízzel kiöblített formába öntjük, és 4-5 órára a hűtőbe tesszük dermedni.
  5. Kiborítjuk a formából, és ízlés szerint díszíthető.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 665
elküldve: 6
receptkönyvben: 84
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

joghurttorta eperrel, tejszínes epre joghurttorta, joghurttorta epresen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!