adag
Előkészítés
perc
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
125g eper38 kcal
-
100g kígyóuborka15 kcal
-
23g lilahagyma8 kcal
-
1g bazsalikom0 kcal
-
2 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
63
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
500g eper150 kcal
-
400g kígyóuborka58 kcal
-
90g lilahagyma33 kcal
-
3g bazsalikom1 kcal
-
9 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
251
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
-
49.9g eper15 kcal
-
39.9g kígyóuborka6 kcal
-
9g lilahagyma3 kcal
-
0.3g bazsalikom0 kcal
-
1 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
Összesen
25
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 93% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 1.7 g
Zsír
-
Összesen 0.5 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 137.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 41 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 31 mg
-
Foszfor 58 mg
-
Nátrium 5 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 14.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 220.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 73 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 22 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 39 micro
-
Kolin: 14 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 11 micro
-
β-karotin 76 micro
-
β-crypt 26 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 96 micro
Összesen
63
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 93% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 6.7 g
Zsír
-
Összesen 1.9 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 549.5 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 164 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 123 mg
-
Foszfor 233 mg
-
Nátrium 18 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 59.6 g
-
Cukor 34 mg
-
Élelmi rost 13 mg
VÍZ
-
Összesen 880.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 32 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 294 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 87 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 158 micro
-
Kolin: 55 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 43 micro
-
β-karotin 303 micro
-
β-crypt 102 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 384 micro
Összesen
251
kcal
- 1% Fehérje
- 6% Szénhidrát
- 0% Zsír
- 93% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Nátrium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 0.7 g
Zsír
-
Összesen 0.2 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 0 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 0 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 54.8 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 16 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 23 mg
-
Nátrium 2 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.9 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 87.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 3 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 29 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 9 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 6 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 4 micro
-
β-karotin 30 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 38 micro
Összesen
25
kcal
Hozzávalók
-
500 g eper
-
1 közepes db kígyóuborka
-
1 közepes db lilahagyma
-
1 ek bazsalikom
-
2 ek fehér balzsamecet
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
Elkészítés
- Az epret megmossuk, tisztítjuk, kockákra vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, kettévágjuk, a magokat egy kávéskanál segítségével kikaparjuk, majd kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk.
- Az egészet egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a bazsalikomot, meglocsoljuk az ecettel. Elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, legalább 30 percig hagyjuk állni, hogy az ízek összeérjenek.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 18
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 1125
- Feltöltés dátuma: 2017. június 22.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
-
Speciális étrendek:
- gluténmentes ,
- cukormentes ,
- tejmentes ,
- tojásmentes ,
- laktózmentes ,
- vegán
-
Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Édes, fűszeres, egyszerűen ízletes ez a könnyen elkészíthető színes salsa. Nagyon finom grillezett lazaccal, csirkével vagy garnélával.