r
Nosalty Logó

Egyszerű paprikás csirkeragu

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Bogyiséf
Egyszerű paprikás csirkeragu
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 391 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 784 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 86 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    58.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    897.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    584 mg
  • Nátrium
    119 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    374.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    55 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    221 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    68 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    363 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 391 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.6 g

Zsír

  • Összesen
    21.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    365 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1795.7 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    115 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    187 mg
  • Foszfor
    1168 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    748.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    110 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    442 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    51 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    726 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    126 micro
Összesen 784 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.6 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    0 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    193.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    126 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    45 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    277 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst feldaraboljuk, kis kockákra. Megsózzuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd nyakon öntjük olajjal, és átkeverjük, hogy mindenhol beterítse a pác.
  2. Amíg a hús magába veszi a fűszereket, és enged egy kis levet, feldaraboljuk a zöldségeket.
  3. Kis olajjal először a hagymát kezdjük el pirítani, majd mikor kezd átsülni, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot is. Mikor kialakul egy kis lé az alján a zöldségekből, adjuk hozzá a húst, és aranybarnára sütjük.
  • Receptkönyvben: 111
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2778
  • Feltöltés dátuma: 2019. augusztus 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Bogyiséf 13 recept

Nyilván más körettel is lehet, szerintem rizzsel a legjobb, illetve, akinek van, wokban érdemes csinálni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...