Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egyedényes kolbászos csicseriborsó

Egyedényes kolbászos csicseriborsó
Egyedényes kolbászos csicseriborsó
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ebben az ételben minden megvan ahhoz, hogy úgy jól lakjunk, hogy másnapig is kibírjuk étel nélkül. Szerintem vetekszik a lángossal, ami a jóllakottsági faktort illeti!

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt karikákra vágjuk, és egy száraz serpenyőben kisütjük belőle a zsírt, amit a továbbiakban használni fogunk. Mikor a kolbász ropogósra sült, kiszedjük, és későbbi felhasználásig félrerakjuk.
  2. Hagymát fogjuk és kockákra vágjuk, és mehet a kiolvasztott kolbászzsírba. Amire aztán jöhet a fokhagyma is.
  3. A paradicsomokat is felvágjuk apróra, majd az üvegesre párolt hagymához adjuk, és addig sütjük így az egészet, míg a paradicsom leve szinte elfő, és jól besűrűsödik.
  4. Közben hozzáadjuk a fűszereket, szárazat és frisset egyaránt!
  5. Ráöntjük a csicseriborsót is, és jól összekeverjük. Ha szükségünk lenne egy kis szaftra, akkor ha a konzerv csicseriborsót használtunk, öntsünk a levéből hozzá egy keveset.
  6. A legvégén keverjük az ételhez az elején megsütött kolbászkarikákat, majd friss petrezselyemmel szórjuk meg, és már fogyaszthatjuk is!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 189
elküldve: 2
receptkönyvben: 117
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabadtűz

Mióta szakács: 2017.04.19.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csicseris egytál kolbásszal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

449
csicseriborsó konzerv 400 g
kolbász 15 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
paradicsom 3 közepes db
kakukkfű 3 szál
fűszerpaprika 1 teáskanál
petrezselyem 1 csokor
0 ízlés szerint